PHP-ohjelmoinnin perusteet - Uusiprosi, Juha (2020)
Tämä tutkielma esittelee PHP-kielen perusominaisuuksia, syntaksia ja rakenteita. Tutkielmassa on lyhyitä esimerkkikoodeja sekä lähteitä kielen perusteellisempaan opiskeluun.