Elämysliikuntaan osallistuvien liikuntamotiivit kaupallisessa vesiurheilukeskuksessa - Nieminen, Tiia; Lampinen, Jelmiina (2020)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää elämysliikuntaan osallistuvien ihmisten liikuntamotiiveja eteläsuomalaisessa kaupallisessa vesiurheilukeskuksessa. Sähköinen webropol-lomake lähetettiin tutkimukseen osallistuville keväällä 2020. Kyselylomake lähetettiin vesiurheilukeskuksen uutiskirjeen tilaajille ja sitä jaettiin vesiurheilukeskuksen sosiaalisen median kanavissa. Kyselyyn vastasi 209 yli 18-vuotista henkilöä, jotka olivat osallistuneet valitsemiimme elämysliikuntalajeihin.