Rahapelaamiseen liittyvät interventiot sosiaalityössä - Rantanen, Veera (2020)
Tutkimuksen tehtävänä on selvittää, millainen rooli sosiaalityöllä on rahapelaamiseen puuttumisessa sekä millaisia interventioita sosiaalityössä tehdään. Tutkimus on toteutettu kuvailevana kirjallisuuskatsauksena ja sen aineisto koostuu 16 artikkelista. Rahapelaamiseen ja sosiaalityöhön liittyvä aiempi tutkimus on vähäistä, jonka vuoksi tutkimuksella pyritään jäsentämään sosiaalityön paikkaa ongelmapelaajien parissa.