The antecedents of marketing automation success in system implementation process : case Finnish manufacturing company - Hämäläinen, Roosa (2020)
Teknologian kehittyminen on parin viime vuosikymmenen aikana vaikuttanut suuresti asiakkaiden ostokäyttäytymiseen. Asiakkaat ovat entistä tietoisempia siitä, millaisia tuotteita ja palveluita he haluavat kuluttaa ja millaista viestintää vastaanottaa. Tämä asettaa yrityksille paineita palvella asiakkaita entistä yksilöllisemmin ja personoidummin. Yksi keino vastata tähän muuttuvaan tarpeeseen on markkinoinnin automaatio.