Kirjautuminen ja single sign-on -integroinnit tietojärjestelmään - Leinonen, Matti (2020)
Tässä pro gradu -tutkielmassa perehdytään tietojärjestelmiin kirjautumiseen. Tutkielmassa esitellään kirjautumiseen liittyvää problematiikkaa ja keinoja vastata näihin ongelmiin. Lisäksi perehdytään erilaisiin kirjautumisen tapoihin ja erityisesti keskitytään single sign-oniin. Tutkielman empiirisessä osassa toteutetaan single sign-on -integrointeja tietojärjestelmään ja johdetaan toteutuksista prosessi single sign-on -integrointien suunnittelun ja toteuttamisen sujuvoittamiseksi.