Sosiaalityön dokumentoinnin vaikutukset työntekijöiden ja asiakkaiden näkökulmasta - Tuominen, Noora (2020)
Tämän kirjallisuuteen perustuvan tutkielman tarkoituksena on tarkastella sosiaalityön dokumentoinnin vaikutuksia työntekijöiden ja asiakkaiden näkökulmasta. Dokumentointi on sosiaalialan ammattilaisten lakisääteinen velvollisuus (Laki sosiaalihuollon asiakasasiakirjoista 254/2015 4§).