Dokumenttien luokittelu luonnollisen kielen prosessointimenetelmillä - Kaipainen, Mikko (2020)
Tämä tutkimus käsittelee dokumenttien luokittelua luonnollisen kielen prosessoinnin menetelmillä. Tutkimuksessa esitellään vektoriavaruusmallit ja dokumentin luokittelu kolmella yleisellä ohjatun oppimisen menetelmällä. Tämän lisäksi tutkimuksessa selitetään luonnollisen kielen prosessoinnin kielitieteellistä taustaa.