Teknostressi – mitä se on, miten se muodostuu, mihin se johtaa ja miten siltä suojaudutaan - Järvinen, Juuso (2020)
Tämä tutkielma on kirjallisuuskatsaus tutkielman tekohetken teknostressiin liittyvästä kirjallisuudesta. Tutkielman tarkoituksena on selvittää, mikä on tieteellisen yhteisön tämänhetkinen ymmärrys teknostressistä. Lisäksi tässä tutkielmassa pohditaan, miten työntekoa voitaisiin parantaa käyttäen teknostressin näkökulmaa. Tämän tutkielman tulokset osoittavat, että teknostressin tutkimus on melko pitkälle vietyä, mutta teknostressi on kuitenkin vielä hyvin tutkittava ja hyödyllinen tulevaisuuden tutkimuskohde, sillä sen ymmärrys on puutteellinen tietyillä osa-alueilla. Tämän hetken tutkimustuloksia voidaan jo käyttää melko hyvin teknostressin ymmärtämiseen ja työnteon parantamiseen.