Data-analytiikan hyödyntämisen mahdollisuudet jalkapallon taktisessa analyysissä - Salminen, Tuukka (2020)
Tämä kandidaatintutkielma tutkii data-analytiikan hyödyntämisen mahdollisuuksia jalkapallon taktisessa analyysissä. Jalkapallo-otteluista kerätyn datan