Kyberturvallisuuden strateginen johtaminen yrityksissä - Suontausta, Samuel (2020)
Tietotekniikan käyttö yleistyy jatkuvasti kaikilla yhteiskunnan ja elämän osa- aluilla. Tämän digitalisaation mukana tulee myös monia ongelmia, kuten kybe- ruhat, jotka kohdistuvat kybermaailmaan. Kyberturvallisuudella pyritään varautumaan erilaiseen kyberuhkiin. Digitalisaation nopea eteneminen ja kiihtyvä kasvuvauhti tuo kyberturvallisuudelle haasteita, kun kyberuhat yleistyvät ja muuttuvat digitalisaation mukana. Kybermaailmaan kohdistuneilla hyökkäyksillä kyetäänkin nykyään aiheuttamaan suurta vahinkoa, joten kybertuvallisuudella on suuri rooli kaikilla yhteiskunnan osa-alueilla.