Parisuhdeväkivallan kehystäminen poliisien työssä - Pekkarinen, Anna-Greta (2020)
Tutkimuksen tarkoituksena oli tutkia poliisien tapaa kehystää parisuhdeväkivaltaan puuttumista ja puuttumattomuutta sekä selvittää heidän tarpeitaan liittyen väkivaltatyön koulutukseen ja moniammatilliseen yhteistyöhön. Tutkimuksen aineistona oli kuusi Jyväskylän yliopiston, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä Poliisiammattikorkeakoulun Enhancing Professional Skills and Raising Awareness on Domestic Violence, Violence against Women and Shelter Services (EPRAS) -hankkeessa kerättyä fokusryhmähaastattelua, joihin osallistui yhteensä 22 poliisia eri puolilta Suomea.