"Perinteellinen, naisellinen, kaunis ja vähän erikoinen" : häämuoti ja hääkertomukset Eevassa, Hopeapeilissä ja Pariisin Voguessa 1960-luvulla - Suomalainen, Emilia (2020)
Tässä tutkielmassa syvennyn kolmen eri naistenlehden – Eevan, Hopeapeilin ja Pariisin Voguen – sivuilla 1960-luvun aikana esiteltyyn naisten häämuotiin sekä hääkertomuksiin. Sen lisäksi, että kyseessä on tyylihistoriallinen katsaus morsianten pukeutumiseen, analysoin sitä, miten naistenlehdissä kirjoitettiin sekä häistä että hääparista.