Luontohoivayrittäjän ja julkisen sektorin välinen yhteistyö - Simonen, Jenni (2020)
Tutkimus käsittelee luontohoivayrittäjän ja julkisen sektorin välistä yhteistyötä luontohoivayrittäjän näkökulmasta. Luontohoivapalveluilla tarkoitetaan julkisen sektorin järjestämisvastuulla olevia sosiaali- ja terveyspalveluja, joissa luontoa hyödynnetään ammatillisesti, tavoitteellisesti ja vastuullisesti kuntoutuksen tukena. Tutkimuksessa selvitetään, millaista yhteistyö on peruspiirteiltään, millaiset tekijät vaikuttavat yhteistyöhön ja millaisena yhteistyö näyttäytyy tulevaisuudessa. Tutkimus on laadullinen tutkimus, jossa yrittäjien näkemyksiä selvitetään kuudella kirjoitelmavastauksella ja kahdella puhelinhaastattelulla. Tulokset analysoidaan aineistolähtöisellä sisällönanalyysillä.