Generatiivisen kilpailevan verkon soveltaminen Conwayn Game of Life -soluautomaattiin - Monola, Petri (2020)
Generatiiviset kilpailevat verkot ovat yksi tuoreimmista koneoppimisen kehityksistä ja sillä on saatu lupaavia tuloksia kuvien generoinnissa. Tässä tutkielmassa tarkastellaan GAN-menetelmää ja sen ominaisuuksia sekä siihen pohjautuvan Pix2pix-menetelmän toimivuutta pelatessa Conwayn Game of Life -peliä. Pix2pix-menetelmä pystyy generoi- maan tarkasti pelin sukupolvia, noin 2,49% virheellä.