Rakkauden käsite Humberto R. Maturanan filosofiassa : fenomenologinen analyysi - Rantala-Lehtola, Kati (2020)
Tässä opinnäytetyössäni tutkin rakkauden käsitettä Humberto Maturanan filosofiassa. Rakkaus on tärkeä Maturanan ihmisyyden teoriassa, jossa hän yhdistää kokemusta ja filosofista reflektiota luonnontieteellisen teorianmuodostukseen.