Sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten lähisuhdeväkivaltaan ja sukupuoleen liittyvät puhetavat - Laitila, Selina (2020)
Tässä tutkielmassa tarkastellaan sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten lähisuhdeväkivaltaan ja sukupuoleen liittyviä puhetapoja. Tutkielmassa etsitään vastausta siihen, miten sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset puhuvat lähisuhdeväkivallasta, minkälaisia väkivaltakäsitteitä he käyttävät sekä miten ammattilaiset puhuvat sukupuolesta lähisuhdeväkivallan yhteydessä.