Laitteiston tietoturva 5G-verkoissa - Paju, Ville (2020)
Tässä tutkimuksessa verrataan 5G-yhteyksien tietoturvaominaisuuksia jo olemassaolevien langattomien tiedonsiirtoteknologioiden kanssa, sekä tarkastellaan 5G-yhteyksienominaisuuksien myötä ilmeneviä tietoturvaan liittyviä seikkoja.