Digitale Lernspiele im finnischen DaF-Unterricht : Stellenwert der Bingel-Spielwelt aus der Sicht des Schülers - Järvinen, Eveliina (2020)
Digitalisaation myötä digitaalisia oppimispelejä on kehitetty niin koulussa kuin vapaa-ajallakin tapahtuvan oppimisen tueksi. Tämän kandidaatintutkielman tarkoituksena on selvittää, miten alakoulun saksan kielen oppijat suhtautuvat Bingel-pelimaailmaan, jota käytetään opetuksen yhteydessä. Oppilaat ovat vastanneet kyselylomakkeeseen, jossa selvitetään heidän kokemustaan Bingelin opettavaisuudesta, syitään käyttää Bingeliä sekä Bingelin roolia heidän elämässään niin koulussa kuin koulun ulkopuolellakin.