Vampyyriuden ja vampyyriksi muuttumisen queerista luonteesta Bram Stokerin Draculan naishahmojen analyysin kautta - Lagus, Nienna (2020)
Tutkimus siitä, kuinka vamypyrius muuttaa naishahmojen toimintaa ja toiminnan mahdollisuuksia. Mina ja Lucy muuttuvat tavallisen naisen rajojen yli joksikin kolmanneksi.