Kein Event, sondern ein Happening : zur Bedeutung und Verwendung der beiden Anglizismen in der deutschen Sprache - Koivula, Maria (2020)
Kieli kehittyy jatkuvasti ja ottaa vaikutteita muista kielistä. Esimerkiksi globalisoitumisen ja teknologian kehittymisen myötä englannin kielen merkitys maailmalla on vain kasvanut. Englannin kielestä lainataan toisiin kieliin jatkuvasti sanoja ja ilmaisuja, joita kutsutaan anglismeiksi. Tässä tutkimuksessa keskitytään juuri englannin kielen vaikutukseen saksan kieleen.