Johtamisviestinnän merkitys tiimin viestintäilmapiirille - Grahn, Nana (2020)
Tämän tutkielman tavoitteena oli kuvata, mikä on johtajien käsitys viestintäilmapiirin käsitteestä ja, miten he näkevät johtamisviestintänsä yhteyden tiiminsä viestintäilmapiiriin. Tutkielmassa tarkasteltiin johtamisviestinnän yhteyttä viestintäilmapiiriin tiimitasolla ja johtajien näkökulmasta. Tutkielman tarkoituksena oli kerätä johtajien käsityksiä ja kokemuksia heidän johtamisviestinnästään ja siinä olevista tekijöistä ja ominaisuuksista, joiden voitiin nähdä olevan yhteydessä tiimin viestintäilmapiiriin ja rakentavan, sekä edistävän myönteistä viestintäilmapiiriä tiimissä.