Miesten kokemuksia parisuhdeväkivallasta heterosuhteissa - Arjoranta, Sanni (2020)
Kandidaatintutkielmassani tarkastelen miehiin kohdistuvaa parisuhdeväkivaltaa heterosuhteissa käyttäen hegemonista maskuliinisuutta teoreettisena viitekehyksenä. Tuon aihetta esiin yhteiskunnallisen ilmiön sekä fyysisen, henkisen, seksuaalisen ja taloudellisen parisuhdeväkivallan muotojen näkökulmista. Miesten kokema parisuhdeväkivalta naisten taholta on vieläkin hieman piiloutuva ilmiö, jota olisi tärkeää tuoda esille myös sosiaalityön kentällä, jotta sitä kohtaavia asiakkaita voitaisiin auttaa entistä paremmin.