Mandatory reserves system and the pricing of pharmaceutical products in Finland - Zad, Youssef (2020)
Tämän pro gradu -tutkielman tarkoituksena on valottaa lääkkeiden velvoitevarastointijärjestelmää ja estimoida sen mahdollisia vaikutuksia lääkkeiden hinnoitteluun.