Tehostettua ja erityistä tukea saavien oppilaiden tietoisuus kolmiportaisen tuen asiakirjoista ja kokemukset osallisuudesta niiden laadintaan - Anttila, Ilona; Noux, Maiju (2020)
Tutkimuksessa selvitettiin, kuinka tietoisia tehostettua tai erityistä tukea saavat oppilaat olivat heille laadituista kolmiportaisen tuen suunnitelma-asiakirjoista (oppimissuunnitelma, HOJKS) ja millaisia kolmiportaisen tuen palavereihin osallistumisen tyyppejä oppilaiden haastatteluista oli löydettävissä. Tutkimusaineisto koostui 6. ja 9.-luokkalaisten tehostettua tai erityistä tukea saavien oppilaiden haastatteluista (N = 9), jotka analysoitiin sisällönanalyyttisesti tyypittelemällä.