CSR reporting in the Arctic cruise tourism : a content analysis of Arctic cruise operators' CSR disclosures - Karjalainen, Inka (2020)
Matkailu- ja turismiala ovat kasvaneet merkittävästi viimeisen vuosisadan aikana ja tämä on huomattavissa myös arktisilla alueilla. Risteilyturismista on tullut suosituin turismin muoto Arktiksella ja tämä on lisännyt huolta risteilyn haitallisista vaikutuksista. Tämän vuoksi risteily-yritysten on yhä tärkeämpää huomioida toiminnassaan yritysvastuu ja raportoida siitä avoimesti.