Apocalypse how : a discursive news values analysis of climate change in the media - Muikku, Kaisa (2020)
Ilmastonmuutos on tärkeä ja ajankohtainen ilmiö, jota puidaan mediassa jatkuvasti. Medialla on oma vastuunsa ja roolinsa ilmastonmuutosdiskurssin luomisessa ja muokkaamisessa. Ilmastonmuutosdiskurssia ei ole kuitenkaan tutkittu vielä tarpeeksi. Sen vuoksi on tärkeää, että median käyttämiä kielellisiä keinoja analysoidaan diskursiivisesta ja multimodaalisesta näkökulmasta.