Vapaaehtoinen lapsettomuus mediassa : median kehysanalyysi Helsingin Sanomien kirjoituksista - Onnela, Iines (2020)
Tässä pro gradu –tutkielmassa tarkastellaan millaista on vapaaehtoista lapsettomuutta koskeva keskustelu mediassa. Syntyvyys Suomessa on alentunut reilusti viimeisen kymmenen vuoden sisällä ja samalla myös siihen liittyvä uutisointi on lisääntynyt. Tämän ohella on alettu myös puhua entistä enemmän vapaaehtoisesta lapsettomuudesta ja pohtia missä määrin sillä on tekemistä syntyvyyden alenemisen kanssa.