Musiikkiterapian interventiot lasten kielellisen kuntoutuksen tukena : integroiva kirjallisuuskatsaus - Taipale, Marianne (2020)
Tämän kandidaatintutkielman tavoitteena on tutkia, mitä eri musiikkiterapian interventioita 2010-luvulla on hyödynnetty lasten kielellisen kuntoutuksen tukena, ja mitä tuloksia eri menetelmien käytöstä on saatu. Tutkimus on toteutettu integroivana kirjallisuuskatsauksena, jolloin aineistoon on voitu sisällyttää mahdollisimman laaja joukko erilaisia tutkimuksia. Tutkimusta aiheesta on tehty melko vähän, ja suomenkielistä kokoavaa tekstiä lasten kielelliseen kuntoutukseen käytetyistä musiikillisista interventioista ei löydy lainkaan.