Musiikin käyttö neurologisten puheenhäiriöiden kuntoutuksessa - Niemi, Susanna (2020)
Kirjallisuuskatsaus siihen mitä on tutkittu musiikin käytöstä neurologisperäisten puheenhäiriöiden kuntoutuksessa. Työssä käsitellään myös musiikin ja puheen vaikutuksia aivoihin ja miten nuo molemmat käyttävät samoja aivoalueita.