Case study of verbal defense strategies of leaders in crisis : Kumi Naidoo in an interview - Suoranta, Piia (2020)
Tutkielma lähestyy johtajuutta kielen ja diskurssin näkökulmasta. Johtajuus ilmiönä on saanut kasvavasti huomioita viimeisen kahden vuosikymmenen aikana. Johtajuuskeskeinen tutkimus on kasvanut kolmentoistakertaiseksi samalla kun johtajuus ja johtajat ovat jatkuvasti näkyvillä mediassa ja populaarikulttuurissa. Yhteiskunta ja tutkimus antavat johtajuudelle tilaa nyt enemmän kuin aiemmin.