Tyttöyden representaatiot ja tyttökulttuuri Emma Clinen teoksessa The Girls - Savolainen, Sara (2020)
Tässä kandidaatintutkielmassa tutkin tyttöyden representaatioita ja tyttökulttuuria Emma Clinen romaanissa The Girls (2016). Tutkielmani teoreettinen viitekehys on kirjallisuustieteellisessä tyttötutkimuksessa ja performatiivisessa tyttötutkimuksessa.