Predicting aircraft arrival times with machine learning - Kiesiläinen, Jarno (2020)
Tässä Pro Gradu -tutkielmassa tutkitaan lentokoneiden matka- ajan ennustamista lentodatan, lentosuunnitelmien, säädatan ja koneoppimisen avulla.