Monitavoitteinen aikuissosiaalityö : kirjallisuuskatsaus aikuissosiaalityön tavoitteiden määritelmistä. - Uimonen, Mikko (2020)
Kandidaatintutkielmani lähtökohtana on kokemukseni siitä, että arjen aikuissosiaalityön hektisyyden keskellä työ on vaarassa pelkistyä taloudellisen tuen tarjoamiseksi vailla suunnitelmallista ja tavoitteellista otetta. Halusin aikuissosiaalityön tavoitteisiin perehtymällä muistuttaa itseäni ja myös lukijaa siitä, mistä aikuissosiaalityössä on kysymys ja mitä sen tavoitteet ovat. Näen, että kandidaatintutkielmani toimii myös yhteenvetona sosiaalityön ja aikuissosiaalityön tavoitteista esimerkiksi uudelle aikuissosiaalityön työntekijälle.