Persoonuus ja instituutiot tunnustuksen filosofiassa - Kiiveri, Jani (2020)
Opinnäytteessä tarkastellaan persoonuuden ja instituutioiden käsitteitä tunnustuksen filosofian viitekehyksessä. Tarkoituksena on hahmottaa minkälaisia merkityksiä tunnustuksen aiheesta tehty filosofia antaa persoonuuden ja instituutioiden käsitteille. Samalla perehdyn erityisesti Axel Honnethin ja hänen innoittamaansa ajatteluun.