Vaiettua ja vähäteltyä vai kriittisesti keskusteltua? : DDR ja doping suomalaisessa lehdistössä 1991-1993 - Ikävalko, Roosa (2020)
Tutkimuksessa tarkastellaan, millaista oli suomalaisten yleisaikakauslehtien kirjoittelu vuosina 1991-1993 koskien Itä-Saksan valtiojohtoista dopingohjelmaa sekä millaisia eettis-moraalisia kannanottoja urheilutoimittajat tekivät aiheeseen liittyen.