Ketterät kehitysmenetelmät suurissa projekteissa - Nisula, Joni (2020)
Tässä tutkielmassa pyritään kartoittamaan suurten projektien ketterien kehitysmenetelmien toimivuutta ja vertailemaan erilaisten mallien, kuten Scaled Agile Framework(SAFe), large-scale Scrum (LeSS), disciplined agile delivery (DAD) toimintaa ja käyttöönottoa. Tutkielman tavoitteena on saada tietoa projektin sisäisestä muutosprosessista ja selvittää myös mahdollisia ongelmakohtia ketterien menetelmien käyttöönotossa.