Nuorten kasautuneet uhrikokemukset : yhdeksäsluokkalaisten uhrikokemusten kasautumisen yhteydet yksilöön, perheeseen ja vapaa-aikaan liittyviin tekijöihin - Kuusela, Krista (2020)
Tutkimuksen tavoitteena on selvittää, minkälaisena ilmiönä nuorten kasautuneet uhrikokemukset näyttäytyvät suomalaisessa kontekstissa sekä tarkastella sen yhteyksiä ekologista mallia mukaillen yksilöön, perheeseen ja vapaa-aikaan liittyviin tekijöihin. Nuorten kasautuneet uhrikokemukset on suomalaisessa tutkimuksessa vähälle huomiolle jäänyt aihe, jonka seuraukset ovat kuitenkin mittavat sekä yksilölle että yhteiskunnalle. Nuorten suojeleminen erilaisilta uhrikokemuksilta linkittyy vahvasti sosiaalityön ytimeen sekä suoran asiakastyön että laajemman yhteiskunnallisen vaikuttamistyön kautta.