Eettisyys, kunnioitus ja luottamus : The Elders -ryhmän toimijuus ja ihmisoikeusretoriikka sukupuolten välisen tasa-arvon saralla - Härkönen, Vilja (2020)
Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää, mikä kansainvälinen The Elders -ryhmä on sekä millainen toimija ja millaista ihmisoikeusretoriikkaa se käyttää sukupuolten välisen tasa- arvon saralla. Ihmisoikeusretoriikan analyysin teoreettisena pohjana käytetään Chaïm Perelmanin argumentaatioteoriaa.