Valmentajan vai urheilijan ehdoilla? : suomalaisen jääkiekkovalmennuskulttuurin muutosta 1950-luvulta nykypäivään - Tervo, Aapo (2020)
Suomalaisen valmennuskulttuurin kehitystä jääkiekossa valmentajakeskeisestä ihmis- ja urheilijalähtöiseen suuntaan.