Kasvisravintoloiden käyttönimistö Suomessa - Saarinen, Veera (2020)
Tutkielmassa tarkastellaan Suomessa sijaitsevien kasvisravintoloiden käyttönimiä nimien semanttisen sisällön ja rakenteen kannalta pohjaten analyysi kaupallisen nimistön tutkimukseen. Kasvisruoka ja ravintoloissa käynti ovat Suomessa yleistyviä trendejä, joten tutkielman tarkoituksena on selvittää, millaisista piirteistä tämän ajankohtaisen ja koko ajan kasvavan alan nimeäminen koostuu.