Kyberturvallisuuden nykyiset ja tulevat osaamistarpeet ohjelmistoyrityksessä : tapaustutkimus - Järvinen, Heikki (2020)
Tutkimuksessa selvitettiin Yritys X:n kyberturvallisuuteen liittyviä avainkompetenssialueita. Tutkimus toisti aiemmin Jyväskylän yliopistossa samasta aiheesta tehdyn tutkimuksen tutkimusasetelman, mutta eri toimialalla. Tutkimuksen teoreettisena viitekehyksenä käytettiin amerikkalaista National Institute of Standards and Technologyn (NIST) kehittämää kyberturvallisuuden osaamista kuvaavaa ja luokittelevaa NCWF-viitekehystä.