Läheisten näkemyksiä työuupumuksen kytkeytymisestä perheviestintään - Särmälä, Petteri (2020)
Tämän tutkielman tavoite oli kuvata läheisten kokemuksia ja käsityksiä vuorovaikutuksesta työuupumusta kokeneen perheenjäsenen kanssa. Perhesuhteet ovat usein läheisiä, ja vuorovaikutussuhteen osapuolet vaikuttavat monin tavoin toisiinsa. Tutkielma tarkastelee sitä, miten yksilön kokema työuupumus ilmenee näissä vuorovaikutussuhteissa.