Steroidipohjaiset metallogeelit ja niiden viimeaikainen tutkimus - Rekola, Saana (2020)
Tämän LuK-tutkielman kirjallinen osa käsittelee steroidipohjaisten metallogeelien viimeaikaista tutkimusta. Aluksi määritellään supramolekulaariset metallogeelit, joiden pohjana toimivat steroidit. Tämän jälkeen tutustutaan aiheeseen liittyviin tutkimuksiin, jotka on julkaistu viimeisen neljän vuoden aikana. Kokeellinen osa käsittelee koolihapon heksyyliamidin ja sykloheksyyliamidin valmistusta. Tässä osassa tehtiin myös pieni geeliytymiskoe koolihapon sykloheksyyliamidille.