Virtuaalitodellisuuden vuorovaikutustekniikat ja käytettävyys - Junttari, Ella (2020)
Tutkielmassa tarkastellaan erilaisia virtuaalitodellisuuden vuorovaikutustekniikoita ja näiden vaikutusta käyttökokemukseen. Lähteenä käytetään erilaisia akateemisia artikkeleita, erityisesti tutkielman pohjana toimii Mak R. Minen artikkeli "Virtual environment interaction techniques". Tutkimustuloksia vertaillessa huomattiin erityisesti eri vuorovaikutustekniikoiden sekoittamisen tärkeys. Lisäksi esiin nousi erilaisten vaihtoehtojen tarjoamisen hyödyllisyys käytettävyyden näkökulmasta.