"Rääkkäysjuttu" vai "kansan tuomio"? : suomettarelainen ja perustuslaillinen retoriikka suurlakon aikaisesta Turun hovioikeuden jäsenten pahoinpitelystä (1905–1907) - Lehtonen, Anssi (2020)
Tutkielma suurlakon aikaisesta eräiden Turun hovioikeuden pahoinpitelystä ja sen synnyttämästä julkisesta keskustelusta.