Käytäntöjä, tavoitteita ja näkökulmia osallistamiseen Jyväskylän kaupungin 2000-luvun alun kulttuuriohjelmissa - Kuortti, Enni (2020)
Tarkastelen kolmea Jyväskylän kaupungin 2000-luvun alun kulttuuriohjelmaa osallisuuden ja osallistamisen näkökulmista. Selvitän, miten osallistamista käsitellään ohjelmissa ja minkälaisia osallistamisstrategioita niistä ilmenee.