Museon tavoitettavuuden parantamisen mahdollisuus museo-opetuksessa virtuaalimuseosivujen ja verkko-oppimateriaalien avulla presidentti K. J. Ståhlbergin lapsuudenkotimuseossa - Kumpumäki, Teija (2020)
Tutkimuksessa pyrittiin kartoittamaan Haapajärven ala- ja yläkoulujen opetushenkilöstöön kuuluvien henkilöiden näkemyksiä K. J. Ståhlbergin lapsuudenkotimuseon aukioloajoista, virtuaalimuseon ja verkko-oppimateriaalien tarpeellisuudesta ja hyödyistä museo-opetukseen liittyen, tavoitettavuuden näkökulmasta. Voisiko museon tavoitettavuus mahdollisesti parantua, jos museolla olisi tarjota museo-opetusta tukemaan verkko-oppimateriaaleja sekä virtuaalimuseosivut, olisiko niistä hyötyä museo-opetuksessa?