Luonnollisen suomen kielen ymmärtäminen koneellisesti - Lehtomäki, Eerik; Kukkaniemi, Riku (2020)
Tässä tutkimuksessa selvitettiin, miten luonnollisen kielen ymmärtämiseen rakennetut teknologiat soveltuvat suomen kielen käsittelyyn. Tutkimusosuuksissa selvisi, että vain harvat teknologioista tukevat suomen kieltä. Kielten tukitaso vaikutti perustuvan täysin palveluntarjoajien omaan käsitykseen kielituen laajuudesta.