Vasaran pauke kaikuu ympäri pitäjää : pakkohuutokaupat Ruoveden pitäjässä vuosina 1929-1935 - Jokela, Maria (2020)
Tutkin pakkohuutokauppoja Ruoveden pitäjässä vuosina 1929-1935. Aineistona käytän Ruoveden kihlakunnan kruununvoudin pakkohuutokauppapöytäkirjoja sekä Ruovesi-lehden kuulutuksia pakkohuutokaupoista vuosilta 1929-1935.