Liikunnanopettajien kokemuksia ja näkemyksiä oppilaan yksilöllisten tarpeiden huomioimisesta liikunnanopetuksessa - Kunnala, Oona (2020)
Tämän pro gradu -tutkielman tarkoituksena oli selvittää, millaisia kokemuksia ja näkemyksiä liikunnanopettajilla on oppilaan yksilöllisten oppimisen tarpeiden huomioimisesta liikunnanopetuksessa. Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää millaisina liikunnanopettajat kokevat omat valmiutensa huomioida oppilaiden yksilöllisen oppimisen tarpeet liikunnanopetuksessaan, minkälaisin keinon liikunnanopettajat huomioivat oppilaan yksilöllisen oppimisen tarpeet liikunnanopetuksessaan sekä minkälaisia näkemyksiä liikunnanopettajilla on yksilöllisen oppimisen tuen toteutumisesta liikunnanopetuksessa.